“Ezért a döntetlenért megküzdöttünk, mint Balogh Zoli bácsi a Golgotáért!” – A tavaszi idény 50 legjobb megyei foci nyilatkozata

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A megyei bajnokság véget ért, ezért, hogy ne maradjunk foci nélkül összegyűjtöttük a legfrappánsabb edzői nyilatkozatokat.

1. Baracsi Endre, beregdaróci edző: – Amikor az öltözőbe beléptem, nem tudtam eldönteni, hogy a sürgősségin vagyok, vagy valóbban egy mérkőzésre készülő csapatnál.

2. Gazdag Attila, pátrohai edző: – Várjuk kútban lévő csapatok jelentkezését, ingyen és bérmentve felhozunk bárkit.

3. Fabók István, kéki edző: – Ma úgy küzdöttünk, mint egy nagy család, ezért holnap megyek, és megigénylem a CSOK-ot.

4. Szűcs György, napkori edző: – Tragédia. Ez jobban mellbe vágott, mint Csire Sanyi pálinkája Győrben.

5. Fabók István, kéki edző várakozása: – Hétről hétre erősebbek és jobbak vagyunk. Ráadásul a szertárosunk megtalálta azt a labdát is, amivel utoljára gólt lőttünk. Így bizakodva várom a mérkőzést.

6. Hadadi Ferenc, vásárosnaményi edző: – Ezt a mérkőzés már akkor elvesztettük, amikor a mérkőzés előtt felszálltunk a buszra.

7. Csoma Dezső, kótaji edző: – A mai mérkőzésünk a második rúgott gólunkig volt izgalmas, a második félidőben pályán történtek már inkább a legjobb Hofi-kabarékat idézték.

8. Fabók István, kéki edző: – Ma Kék megint legyőzött egy pirosat! Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy Messivel ellentétben kéki labdarúgó nem érintett az offshore botrányba

9. Fabók István, kéki edző: – Úgy tűnik a végére kijött az edzésmunka, ezt a meccset is behúztuk. A mérkőzésen annyi volt az izgalom, mint amikor Isaurának gyűjtöttünk aláírásokat.

10. Képíró Dániel, teremi egyesületi elnök: – A mérkőzésről annyit, Tordai spori átírta a labdarúgás szabályait és döntően befolyásolta a mérkőzés végeredményét. Ha a „nyomorékért” piros lap jár, akkor a „vak vagy sporikám”- ért, amit tisztán hallott mindenki, miért nem? Mivel tudjuk, hogy kevés a játékvezető a megyében, az ilyesmit is el kell fogadnunk

11. Urr László, újfehértói edző: – Vérbeli futballmajálist rendeztünk Teremen. Sikerünk eszmei értéke felbecsülhetetlen, dollárban kifejezhetetlen. Érdemes volt beleadni apait-anyait a fiúknak, Köszönjük vendéglátóinknak a gesztust, ballagunk tovább előre… Jól esik majd a sör anyák napján, aztán ha kinyitom a hűtőt, rádöbbenek: anya, csak egy van…

12. Hadadi Ferenc, szatmárcsekei edző: – Igazi tippmixgyilkos meccsen a mennybe kerültünk. Várjuk a naményiaktól a fürdőbelépőt.

13. Baracsi Endre, beregdaróci edző: – Régen voltam ilyen feldúlt egy meccsen. A játékvezetőt én egy jó képességű sporinak tartom, de a mai meccs nem igazán jött neki össze. Az érthetetlen ítéletek következtében egy küzdősport, és színházi alakítások egyvelegét láthattuk, amelyből egyik csapat sem jött ki jól. Néha volt egy kis foci is, de a fentiek tükrében, sajnos reálisan értékelni ezt a mérkőzést lehetetlen. Örülök, hogy vége van.

14. Fabók István, kéki edző: – Igazi szomszédvári rangadó volt, amelyen sikerült a labdarúgás néhány szép elemét is felvonultatnunk. Gondolok itt a mezre, cipőre, és a frizurára.

15. Balla János, újdombrádi edző: Véleményem szerint, a szabolcsi focinak nincs szüksége borsodi bírókra, van nélkülük is elég bajunk

16. Orosz Mihály, kótaji edző: – Vitkai játékvezető olyan számunkra mint egy enyhe lefolyású járvány.

17. Végh András, nábrándi edző: – A mérkőzés elején azt mondta nekem a játékvezető, hogy nem vezetett még Nábrádnak meccset. Én csak bízni tudok benne, hogy többet nem is fog.

18. Fabók István, kéki edző: – Úgy jártunk, mint Freddie az Eurovíziós Dalfesztiválon. Nagyobb volt a várakozás, mint azt a végeredmény mutatja.

19. Karasz Attila, záhonyi edző: – Szinte Valentin napon éreztük magunkat, gyönyörű, romantikus sétákat tettünk a mérkőzésen.

20. Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – A szokottnál rövidebb felkészülés során nem történt semmi szenzáció a csapat háza táján. Külföldi edzőtáborban nem voltunk, válogatott labdarúgót nem igazoltunk, ellenben a lehetőségeinkhez mérten becsülettel felkészültünk az előttünk álló szezonra. – szakvezetői várakozás.

21. Kiss Gábor: – Az a baj, hogy meg vagyunk sértődve a világra.

22. Siti Ferenc, Szatmár Unió edzője: – Mindenesetre a napokban felkeresek egy javasasszonyt, hogy vegye le rólunk a rontást, mert ennyi sérültet kevés kórház látott.

23. Dancs Béla, tuzséri edző: – Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, ha a Bakta kapus nélkül játszik, akkor is megnyerte volna a meccset.

24. Siti Ferenc, Szatmár Unió edzője: – Mivel a „televízió” közvetíti a mérkőzést, győzelem esetén az operatőrt, illetve a kommentátort hazaviszem magammal! – szakvezetői várakozás.

25. Ember Roland, sényői edző: – Három vereség után okosat mondani nehéz, hülyeséget pedig nem akarok. Egy célunk lehet, megkezdeni kimászni abból a gödörből, amit saját magunknak ástuk. – szakvezetői várakozás.

26. Siti Ferenc,  Szatmár Unió edzője: – Nagyon rossz volt az idő, de a mi játékunk még ezt alulmúlta.

27. Illés László, baktalórántházi játékos-edző: –A véleményes kiállításig uraltuk a játékot, és azt se tudták, merre van a kapunk.

28. Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Kulturált futballal azt kaptam a játékosaimtól, amit vártam. Az ellenfél néhány játékosa rendezvényt tévesztett, csak a játékvezető jóindulatának köszönhető, hogy még elegendő létszámban le tudták játszani a kilencven percet…

29. Koskovits György, tiszakanyári edző: – Most, hogy távozom Kanyárról, még rosszabbul esett ez a hazai búcsúmeccs. Kitűnő játékvezetés mellett Benny Hill show-ba illő jelenettel juttattuk vezetéshez a vendégeket. Ha szájjal játszanánk ezt a sportot, akkor biztos vagyok benne, a dobogón végeznénk.

30. Siska Attila, mátészalkai edző: – Sikerült véghez vinnünk azt a bravúrt, hogy „rendes” kapura lövés nélkül lehoztunk egy meccset.

31. Zsatku Zoltán, nyírcsaholyi edző: – Az ellenfél biliárdozott, mi fociztunk, nekik bement, nekünk nem.

32. Dudás Zoltán, nyírkarászi edző: – A vendégek kapusáról csak annyit, hogy ha a mai teljesítményét látja Storck kapitány, meghívás kap a válogatottba.

33. Fabók István, kéki edző: – Mivel a héten sikerült Batmant leigazolnunk a kapuba, így a nyírkarászi csapat igencsak megdolgozott ma a sikerért.

34. Budaházi László, nyírinronyi edző: – Annak ellenére, hogy igazából nem játszottunk csúcsformában, ennyi helyzettel két mérkőzést is megnyerhettünk volna, sajnos a ziccerek kimaradtak. A játékvezetésről csak annyit: nem az én tisztem eldönteni, hogy milyen vendégjátékvezetők jöjjenek Szabolcsba, de ezek a hajdúságiak érdekes felfogásban vezetik a mérkőzéseket.

35. Gazdag Attila, pátrohai játékos-edző: – Kéken Batman a kapuban, a héten leigazolták Superman-t előre, így már nyugodtan várhatják a vasárnapi mérkőzést – szakvezetői várakozás.

36. Baracsi Endre, beregdaróci edző: – Színvonaltalan, élvezhetetlen mérkőzés, és akarat nélküli, szívtelen játék. Magyarul lejátszottuk a világ legrosszabb futballmeccsét. Csak elnézést tudok kérni a kilátogató szurkolóktól, a pályán lévő nyuszikáknak pedig üzenem, hogy ne izguljanak, lassan itt a húsvét, nyugodtan rakhatják a tojásaikat.

37. Fabók István, kéki edző: – Csodálkozom azon, hogy sok ember hisztizett a botox kezelésért. Jöjjenek el edzőnek egy megye kettes mérkőzésre, és garantáltan sima lesz mindenük.

38. Hadadi Ferenc, szatmárcsekei edző: – Az elmúlt két hét jó játéka után azt hittük, hogy a bab is hús.

39. Fabók István, kéki edző: – Ezért a döntetlenért megküzdöttünk, mint Balogh Zoli bácsi a Golgotáért!

40. Lakatos Zsolt, nyíribronyi edző: – Egy kis szerencsével akár nyerhettünk is volna… 6-0 után.

41. Széplaki Sándor,  Tiszamenti SE edzőjének várakozása: Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, ugyanakkor számunkra csak a győzelem elfogadható. Annyira kell nekünk a három pont, mint a menekülteknek a letelepedési kvóta.

42. Fabók István, kéki edző: –Profi módon képviseljük az amatőrizmust.

43. Madalina György, rakamazi edző: – Labdarúgó számára nincs nagyobb büntetés, mint hogy ilyen pályán kell játszania. Minden elismerésem és csodálatom a hazai csapat tagjainak, hisz ők hét közben is ezen edzenek. Csodálkozom, hogy még nem mentek világgá.

44. Karasz Attila, záhonyi edző: – Mi olyan mélyen vagyunk, hogy könnyűbúvár felszereléssel már nem is mernék merülni.

45. Csire Sándor, a GFSE-Oros edzőjének tippje: – Hétvégére napos és meleg időt jósolnak, ezért Gyuszával küldök Lacinak naptejet, nehogy leégjen ott valaki. Ha borús lesz az idő, akkor naptejet kérem vissza, mert lehet hogy igénybe kell vennem!

46. Fabók István, kéki edző tippje: – Nemo kapitány jelezte, kölcsön adja a Nautilust a záhonyiaknak, hogy végre feltudjanak jönni a mélységből, ahová kerültek. Akkor talán van esély.

47. Fabók István, kéki edző tippje: – A tabellán elfoglalt helyezés alapján egy Kinder-tojásban több meglepetés várható, mint ezen a mérkőzésen.

48. Baracsi Endre, beregdaróci edző: – Teljes volt a húsvéti hangulat, a pályára napos bárányokként mentünk fel, aztán elkezdtünk ijedt nyuszikként szaladgálni. A milotai csapat alaposan meglocsolt bennünket, és a tojást is négyszer a kapunkba rakta. Nagyon gyámoltalanok voltunk.

49. Szimuly Gábor, mérki edző: – Ha a játékvezető szájában veszi a sípot, azt nem azért teszi, mert az neki, vagy a sípnak jó, hanem azért, hogy karmester módjára levezényelje a mérkőzést. Ennek a ritka példáját láthattuk ma. Most már csak egyetlen kellemes dolgunk van, hazamenni, és elmerülni a sváb sonka ízvilágában.

50. Fabók István, kéki edző: – A faberge tojások sem érnek annyit, mint amit nekünk jelent ez a három pont.
hirdetés