Nyíregyháza hírei

2013.03.04. 13:36

Rendőrkézen a fiatal csaló

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság csalás elkövetése miatt indított nyomozást még 2012. október 4-én ismeretlen tettes ellen, aki az egyik internetes oldalon különböző műszaki cikkeket kínált eladásra, azonban a termékeket, a vételár átutalását követően a sértettek részére egy esetben sem küldte meg.

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság csalás elkövetése miatt indított nyomozást még 2012. október 4-én ismeretlen tettes ellen, aki az egyik internetes oldalon különböző műszaki cikkeket kínált eladásra, azonban a termékeket, a vételár átutalását követően a sértettek részére egy esetben sem küldte meg. A nyomozás során kiderült, hogy a bűncselekményeket Sz. Balázs 23 éves nagykanizsai lakos követte el, aki a rendőrség eddigi adatai szerint az érintett időszakban közel hatvan személyt károsított meg, tőlük több mint kétmillió forintot csalt ki.

A fiatal férfit a rendőrség 2013. február végén elfogta, akit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ötvenöt rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe, az illetékes bíróság pedig 2013. március 1-én elrendelte előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!