Ezért érdemes játszani

Akt.:
8. Kelet-Magyarország Eissmann Hungária Kupa teremtorna sajtótájékoztató Fotó: Sipeki Péter
8. Kelet-Magyarország Eissmann Hungária Kupa teremtorna sajtótájékoztató Fotó: Sipeki Péter
Nyíregyháza – Hamar betelt a létszám a 8. Kelet-Magyarország Eissmann Hungária Kupa teremtornára.

Huszonnégy csapat részvételével február 16-17-én rendezik a 8. Kelet-Magyarország Eissmann Hungária Kupa országos pénzdíjas teremlabdarúgó tornát – a bujtosi csarnokban. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón Dajka László főszervező elmondta: a viadal meghirdetése után alig három nappal csaknem betelt a létszám. A kupaküzdelemre négy megyéből (Borsod, Hajdú, Pest, Szabolcs) jelentkeztek együttesek.

A torna összdíjazása 400 000 forint: a győztes csapat 200 000, a második 100 000, a harmadik 50 000 ezer forinttal gazdagodik és különdíjakat is osztanak. A betétprogramok egyikeként a Kelet-Magyarország előfizetői büntetőrúgásban tehetik próbára tudásukat.

Lapunk főszerkesztő helyettese, Nyéki Zsolt kihangsúlyozta: a Kelet-Magyarország nem csupán krónikása kíván lenni az eseményeknek, a nemes ügyek mellé felsorakozik.

Böszörményi Attila, az Eissmann Automotive Hungária Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette, biztos a színvonalas lebonyolításban, egyben kifejezte azon szándékot, hogy a cég továbbra is tenni akar a sportért. Nem mellékesen saját csapatot is indítanak amelytől azért nem kell rettegni a riválisoknak…

KM-KTSporthírek


hirdetés