Helyi közélet

2013.12.30. 10:45

Tetten érték a fatolvajt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. Béla 36 éves nagykállói lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. december 29-én Kállósemjén belterületén bántalmazott egy 36 éves nagykállói férfit. A rendőrök L. Bélát elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. Attila 27 éves rakamazi lakos ellen. A férfi 2013. december 29-én egy Tímár külterületén lévő földterületről fát kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a férfit tetten érték, a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában