Ezüsteső a Szent Imrében

Megyesi Mária igazgató és a díjazottak (balról jobbra): Konziliné Bunya Julianna, Mikuláné Már Mónika, Tormássiné Kapitány Ágotha, Kaszásné Tóth Judit, Urbin Istvánné, dr. Valkovics Ferencné és Gollerné Konyári Irén
Megyesi Mária igazgató és a díjazottak (balról jobbra): Konziliné Bunya Julianna, Mikuláné Már Mónika, Tormássiné Kapitány Ágotha, Kaszásné Tóth Judit, Urbin Istvánné, dr. Valkovics Ferencné és Gollerné Konyári Irén - © Fotó: iskola
Nyíregyháza – A díjazottak több évtizede tartó kiemelkedő munkájukkal érdemelték ki a rangos elismerést.

Az idei tanévnyitón is számos elismerés talált méltó gazdára a Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában. A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő egyházi oktatási intézmény igazgatója, Megyesi Mária a Szent Imre-díj ezüst fokozatát nyújtotta át Konziliné Bunya Juliannának a kollégiumi nevelőtanárként és idegennyelv-tanárként végzett kiemelkedő, lelkiismeretes nevelő és oktató munkájáért, a fiatalok nemzeti és keresztény szellemű neveléséért, az európai uniós és Kárpát-medencei együttműködés elősegítéséért.

„Nélkülük nem tartanánk itt”

A fiatalok odaadó, keresztény szellemű neveléséért, szociális és karitatív tevékenységéért, kiemelkedően sikeres oktató munkájáért Urbin Istvánné, a fiatalok odaadó, lelkiismeretes neveléséért, eredményes oktató munkájáért, a Kárpát-medencei együttműködés előmozdításáért végzett tevékenységéért Mikuláné Már Mónika, a színvonalas oktató-nevelő munkájáért, kiállítások, rendezvények szervezéséért, a Szent Imre Katolikus Szülők Egyesületében sok éven át vezető tisztségviselőként végzett kiemelkedő tevékenységéért dr. Valkovics Ferencné, a keresztény értékeket közvetítő, kiemelkedő, lelkiismeretes nevelő-oktató munkájáért, a diákok magyarságtudatának eredményes formálásáért, valamint az intézményben a korábbiakban végzett helyettesi tevékenységéért Gollerné Konyári Irén vehette át a szombati, jubileumi rendezvényen a Szent Imre-díj ezüst fokozata elismerést.

Értékes munkát végeznek

A Szent Gellért-díj ezüst fokozatát Kaszásné Tóth Judit igazgatóhelyettes, magyar-angol szakos tanár és osztályfőnök, valamint Tormássiné Kapitány Ágotha oktatási igazgatóhelyettes, történelem szakos tanár, osztályfőnök kapta meg, Béres Nándor, az intézmény korábbi gazdasági vezetője, aki 2017 januárjától a Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegye gazdasági igazgatója, a Szent Gellért-díj arany fokozatában részesült.

KM-PI
hirdetés