“Ezzel lezárul egy szakasz életünkben, minimális esélyt látok a további szerepvállalásomra Ibrányban”

Akt.:
“Ezzel lezárul egy szakasz életünkben, minimális esélyt látok a további szerepvállalásomra Ibrányban”
© Fotó: KM archív/Pusztai Sándor
Ibrány – Hiába küzdött becsülettel az Ibrány, a hazai visszavágón sem tudta legyőzni a Kaposvárt.

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Akadnak viszont olyan helyzetek, amikor a legjobb szándék, a vasakarat is kevés. Nos, az NB III-ba jutásért kiírt osztályozó visszavágóját háromgólos hátrányból indító ibrányiak nekiugrottak ellenfelüknek, ami a szombat délutáni hőségben öngyilkos vállalkozásnak tűnt.

Persze, nem volt más választásuk. A vendégek viszont ügyesen ölték az időt, semmi kockázatot nem vállaltak. A hazaiak előtt két nagy lehetőség adódott az első félidőben, mivel egyszer sem sikerült a kapuba préselni a labdát, a szünet után már végképp megnyugodhattak a vendégek.

A somogyiak egyik kontrája végén a kapufa mentette meg a szabolcsiakat a góltól, ezt megúszták, ugyanakkor hiába iparkodtak becsülettel, a győzelmet sem tudták kicsikarni.

A párharc nyilvánvalóan az ,,odavágón,, dőlt el: a Kaposvár otthon, 3–0-ra nyert, ezzel megágyazott a feljutás kivívásának, amit a második meccsen okos játékkal megvalósított. Ráadásul – a hírek szerint – az ibrányiak nem csupán a különcsatát vesztették el, benne van a pakliban, hogy a megye egyes bajnokcsapat is jelentősen átalakul…

KM-KT

Osztályozó: az NB III-ba jutásért

Visszavágó

Ibrány–Kaposvár 0–0

Ibrány, 500 néző, v.: Nagy R. Ibrány: Tóth N. – Csáki J., Dajka L., Bodó G., Szabó R., Gergely B., Orosz D. (Balogh Gy.), Kristófi S., Varga A. (Kiss T.), Somogyi T., Lukács B.(Vinicius). Edző: Gerliczki Máté. ​

Gerliczki Máté: – A mindennél is sokkal többet tettünk a feljutás érdekében, de ez csak annyira volt elég, hogy a visszavágón döntetlent értünk el egy nagyon erős csapat ellen, gratulálunk neki. Ezzel lezárul egy szakasz életünkben, minimális esélyt látok a további szerepvállalásomra Ibrányban, hisz egyesek kispályás macska egér játékot játszanak és totálisan tönkreteszik két éves szenzációs munkánkat. Köszönöm szurkolóink biztatását és külön köszönöm fantasztikus játékosaim egész éves helytállását.

Házi László: – Nagyon boldogok vagyunk, ugyanakkor átérezzük ellenfelünk szomorúságát. Nagyon jó csapattal játszottunk, amely szintén megérdemelte volna a feljutást.

Továbbjutott: a Kaposvár, 3–0-ás összesítéssel.
hirdetés