Fa borult rá két autóra Mátészalka és Jármi között

Akt.:
Fa borult rá két autóra Mátészalka és Jármi között
© Fotó: katasztrófavédelem
Jármi, Mátészalka – A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Közúti közlekedési baleset történt 2017. október 29-én 9 óra 20 perc körül a 49-es számú főút 74. kilométerében, Mátészalka és Jármi között. Eddig tisztázatlan körülmények között borult rá az úton egy fa két egymással szemben közlekedő gépkocsira. A baleset következtében négyen megsérültek.

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

famate_1

Kérjük a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal, a megváltozott időjárási-, látási-, és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Viharos szélben csökkentsék a sebességüket és tartsanak nagyobb követési távolságot! A balesetek elkerülése érdekében azt tanácsoljuk, hogy vízátfolyások észlelésekor hirtelen fékezés helyett fokozatosan mérsékeljék a sebességüket és óvakodjanak a hirtelen kormánymozdulatoktól!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


A katasztrófavédelem közleménye:

Személygépkocsira dőlt menet közben egy nagyméretű fa vasárnap délelőtt a 49-es számú főúton, Mátészalka és Jármi között, ahol a szemből érkező másik jármű árokba hajtott és felborult. A balesetben négyen sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, motoros láncfűrész segítségével a fát eltávolították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

 

Címkék: , , ,hirdetés