Fa és kukorica volt a tolvajok célpontja – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 12-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves ópályi és egy 20 éves ófehértói lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2016. január 12-én egy ófehértói erdőből akácfa tönköket tulajdonítottak el, melyeket a rendőrök egyikük lakásában megtaláltak és lefoglaltak. Az egyenruhások az elkövetőket a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. január 12-én a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 32 éves ibrányi lakost. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfit a járművezetéstől eltiltották. A rendőrök a sofőrt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy 29 éves helyi férfit, aki 2016. január 12-én egy nyírbátori földterületről kukoricát kísérelt meg eltulajdonítani.

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen 2016. január 12-én 8 óra 45 perckor jelentkezett belépésre egy személygépkocsival közlekedő 51 éves szamossályi lakos. A határrendész az ellenőrzés során megállapította, hogy a férfit a Fehérgyarmati Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a vezetőt a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés