Fábryt etette az ibrányi lány

Balázs Tünde
Balázs Tünde
Napközben betegeket ápol, szabadidejében Nővérke Szépségversenyen vesz részt.  Balázs Tünde Balázs Tünde 2004.01.30 Balázs Tünde 2004.10.02. Balázs Tünde 2005.03.05. Balázs Tünde 2005.09.13. Balázs Tünde 2006.02.10. Balázs Tünde 2006.10.25.

Napi tizenkét órát tölt a betegek gondozásával az ibrányi Balázs Tünde, szabadidejében azonban modellkedéssel foglalkozik. Számos versenyen indult és ért el szép helyezéseket a huszonnégy éves lány.

Barátai és munkatársai hívták fel a figyelmét az ország egyik legszórakoztatóbb műsorának, a Fábry Shownak a hirdetésére, mely az ország legszebb nővérkéjét kereste.

Elmeséltem a páromnak, hogy a környezetemben mindenki arra biztat, hogy induljak a versenyen, mire ő bevallotta, hogy titokban már be is nevezett! Be is hívtak egy castingra, ahol kiválasztották azt a tíz lányt, aki a showban is szerepelhet majd.

– Már a válogatás is nagyon jó hangulatban telt, vicces volt, mert nekem egy infúzió bekötését kellett imitálnom, természetesen infúzió nélkül. Ezután megmérték a méreteinket mindenkire egyedi ruhát szabhassanak. Már akkor is úgy éreztem magam, mintha hercegnő lennék, ami a showban csak fokozódott. Fél perccel a megjelenésünk előtt is profi fodrászok és sminkesek forgolódtak körülöttünk, hogy minden a legtökéletesebb legyen.

Csak jó tapasztalataim vannak, mind a zsűri tagjairól (Kelemen Anna, Nacsa Olivér, Gáspár Győző), mind a poéngyáros Fábry Sándorról. Olivér és Győző egyébként egyaránt tíz ponttal jutalmazták a szereplésemet, Annácska pedig nyolcat szavazott meg nekem. Így lettem végül az első, és a holtversenyben három második helyezett lány után a harmadik a versenyen.

– Fábry nagyon laza ember, pont olyan, amilyennek a tévé képernyőjén is látszik: mindig természetesen viselkedik. A műsorban ő épp egy lebénult beteget alakított, akit nekem, mint ápolójának kellett megetetnem. Nem volt ellenére a dolog!

– Kulisszatitkokról nem tudok mesélni, mert ez egy olyan műsor, ahol nem számít, ha valaki bakizik, sőt! Attől lesz még izgalmasabb, hogy folyamatosan zajlik a forgatás, leállás nélkül. Igazi élmény volt ez számomra, soha nem fogom elfelejteni.

Balázs Tünde eredményei

Miss Skoda 2004 harmadik helyezett
Miss Fiesta 2004 második helyezett
Miss Kölcsey 2004 második helyezett

– Bár a nővérkék összecsapásának nem lesz folytatása, a modellkedést továbbra is folytatom. Már több mint négy éve ez az egyik hobbim, mondhatni mellékállásom, amit nagyon élvezek. Naponta tizenkét órát dolgozom ápolónőként, de a modellkedésre is mindig szánok időt.

Minden napom előre be van táblázva, de én nem bánom, mert igazi pörgős ember vagyok, aki nem szeret unatkozni.

– Pataki Gabriella –
hirdetés