Falunap a kastélyparkban

Tiszadob – Sporttal, főző- és sütőversennyel, műsorral hívogat a falunap.

Európai színvonalú látványosság már önmagában is a tiszadobi Andrássy kastély és a környező parkja, de a vonzerejét még inkább emeli, ha gazdag programot kínálnak ezen a különleges helyszínen.

Így lesz ez július 21-én, ugyanis ezen a napon a település önkormányzata csalogató falunapot rendez, ahová már reggel 8 órától várják az érdeklődőket. A szervezők a nap első felét afféle kellemes, kötetlen családi eseménynek szánták, ugyanis reggeltől beindul a főzőverseny, ám ezúttal a háziasszonyok és háziurak nem csak a déli ebédhez forgathatják a fakanalat, de a desszerten is elgondolkodnak, mivel ezúttal – rendhagyó módon – süteménykészítő versenyt is hirdetnek.

Csillámtetoválás és koncert

Amíg az üstökben rotyog az étel, a sütőkben pedig ízletes sütemény készül, a kisebbek a népi játszóházban múlathatják az időt, de körhintázhatnak, kisvonatozhatnak, csillámtetoválást kérhetnek, és el is vegyülhetnek a vidámpark élményelemei között.

Ám hogy a főzni nem tudó férfiak, illetve a sportos hölgyek se unatkozzanak, őket a focibajnokság várja, amelynek eredményét a déli harangszó után egy órával hirdetik majd ki. Mindezek után már kizárólag csak a szórakoztatásé a főszerep. A bulinyitó táncos komikus mellett színpadra lép Delhusa Gjon, az esti mulatságról pedig a Crazy Dance és Kocsis Janika gondoskodik.

KM

Címkék: , ,hirdetés