Fának ütközött egy autó Napkornál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi és egy mikrobusz ütközött össze péntek délután a 4-es számú főúton, a 313-as kilométernél, Ajak közelében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben senki nem sérült meg.

Az úttestről lesodródott, fának ütközött és az oldalára borult egy személygépkocsi péntek délután a 4102-es számú úton, a 14-es kilométernél, Napkor közelében. A nyíregyházi hivatásos és a napkori önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A balesetben a jármű vezetője sérült meg.

Tolatás közben árokba csúszott egy munkásokat szállító autóbusz péntek délután Csengerben, a Tisza utcában. Személyi sérülés nem történt. A forgalmi akadályt képezett járművet a helyi önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével visszavontatták az útra.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombat hajnalban Nyíregyházán, a Kemecsei út és a Fürdő utca kereszteződésében. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a forgalmi akadályt megszüntették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés