Fának ütközött egy autó Nyírbátorban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. május 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Lekaszált széna és száraz fű égett vasárnap délután Tiszalökön, a Damjanich utca végén. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Teljes terjedelmében égett egy harminc négyzetméteres faszerkezetű melléképület vasárnap este Kékcsén, a Vörösmarty utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Lehasadt faág veszélyeztette a gyalogos forgalmat vasárnap délután Nyíregyházán, az Északi körúton. A város hivatásos tűzoltói dugólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a hatméteres ágat. Személyi sérülés nem történt.

Fának ütközött egy személygépkocsi vasárnap este Nyírbátorban, a Szabadság téren lévő körforgalomnál. A balesetben senki nem sérült meg. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Teljesen leégett egy melléképület Kékcsén

Vasárnap délután tűz keletkezett Kékcsén, a Vörösmarty utcában. Egy lakóház mögötti melléképület leégett teljesen.
hirdetés