Fatolvajok rendőrkézen – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Fatolvajok rendőrkézen – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 30-án történt rendőrségi eseményeiből.


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást R. Tibor 31 éves nyírmadai lakos ellen. A járőrök a férfit, aki kerékpárján fát tolt 2013. december 30-án Nyírmada külterületén igazoltatták. A férfi elmondta, hogy a fát egy közeli erdős területről engedély nélkül vágta ki. A rendőrök R. Tibort elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Csaba 35 éves és Sz. László Tamás 19 éves tiszadadai lakosok ellen. A két férfi 2013. december 30-án egy Tiszadada külterületén lévő földterületről fát tulajdonított el. A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Ottó 43 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2013. december 27-e és 2013. december 30-a közötti időszakban betört egy nyíregyházi lakóházba, ahonnan különböző értéktárgyakat tulajdonított el. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés