Fatum-Nyíregyháza – A dráma nem itt kezdődik

A rangadón nagy figyelemre, közös erőfeszítésre lesz szükség
A rangadón nagy figyelemre, közös erőfeszítésre lesz szükség - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Rangadó a javából, de túlmisztifikálni sem szabad az UTE elleni hazai meccset.


Nyitva az ajtó, de nem lehet csak úgy besétálni rajta. Magyarán a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata jelenleg harmadik helyen táborozik az Extraligában, hátránya egy pont az UTE, három az élen nyomuló Békéscsabával szemben. Márpedig az első, illetve második hely megkaparintása automatikusan bajnoki elődöntőt ér, minden egyéb esetben alaposan nehezebb útat kell bejárni – a rájátszásban kiírt párharcok során.
Éppen emiatt, ha nem is sorsdöntő, mindazonáltal meglehetősen nagy téttel bír a vasárnap (kezdés: 17 óra) a Continental Arénában esedékes Újpest elleni rangadó.

– Nem kell túldramatizálni ezt a meccset, bár tagadhatatlan a jelentősége – közölte nemes egyszerűséggel Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Ebben az idényben csupán másodszor találkozunk az Újpesttel, az első mérkőzést 3:2-re elvesztettük idegenben, ebből nyilván okulunk. Az ellenfél jól védekező, ebből veszélyesen visszatámadó csapat, ismerjük tehát erényeit. Felmegyünk a pályára, megküzdünk velük a legjobb tudásunk szerint.

KTTovábbi hírek a Sport kategóriából


hirdetés