Fatum-Nyíregyháza – A kaposváriaknál hagytak egy játszmát

Nyíregyháza – A két bajnoki között most Magyar Kupa-fellépés várt a Fatum-Nyíregyháza extraligás női röplabdázóira. A mieink már kedden elutaztak Kaposvárra, ahol az NB I-es egyetemi klub csapatával szerdán mérkőztek.


A vártnál jóval szorosabb küzdelmet hozott a találkozó, olyannyira, hogy az exnyíregyházi Miklai Zsanettet és Vacsi Evelint is a soraiban tudó somogyiak valamennyi szettben megdolgoztatták a mieinket. Olyannyira, hogy a második játékrészt meg is nyerték.

A nyíregyháziak rendre hat-nyolc pontos előnyhöz jutottak, ám ezzel igazán nem tudtak sáfárkodni, így a végjátékok mindig izgalmasak volt. Ezzel együtt a legfontosabbat teljesítették a nyíregyháziak, nyertek és előnnyel várják a visszavágót, ami a tervek szerint december huszonkettedikén lesz.

Röplabda: Magyar Kupa, női

Kaposvár–Fatum-Nyíregyháza 1:3 (-24, 21, -23, -25) Fatum-Nyíregyháza: White 12, Francesco 5, Matics 12, Kalicsanin 11, Varga 20, Brisebois 16. Csere: Tóth F. (liberó), Ancsin, Medics, Szabó. Vezetőedző: Hollósy László. Kaposvár: Heri 9, Vacsi 18, Cesljar 14, Iricsanyin 22, Harmath 6, Miklai 19. Csere: Hegyi (liberó), Császár 10, Horváth, Kanizsai. Edző. Sasa Nedeljkovics.

KM
hirdetés