Fatum-Nyíregyháza: A kupaelődöntőben érezheti magát a Fatum

Bár a nyitószett meglehetősen izgalmasra sikeredett, a folytatásban kidomborodott a felek közötti tudáskülönbség.
Bár a nyitószett meglehetősen izgalmasra sikeredett, a folytatásban kidomborodott a felek közötti tudáskülönbség. - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Fatum-Nyíregyháza tagjai nem hullattak könnyeket, hogy a várt Újpest helyett a Szombathelyi Haladással viaskodnak a legjobb négy közé jutáséért a női röplabda Magyar Kupában.

Az már a fővárosiak baja, hogy elhasaltak a vasiakkal szemben az előző körben, a nyírségiek viszont már az első meccsen igyekeztek megkímélni magukat a hasonló malőrtől.

Bár a nyitószett meglehetősen izgalmasra sikeredett, a folytatásban kidomborodott a felek közötti tudáskülönbség. Olyannyira, hogy a második, majd a harmadik felvonásban egyértelműen a vendégek akarata érvényesült.

– KM-KT –

Röplabda: Magyar Kupa, női

Negyeddöntő, 1. mérkőzés

Szombathelyi Haladás–Fatum-Nyíregyháza 0:3 (-26, -10, – 15)

Szombathely, 150 néző, v.: Vári, Szarka.

Nyíregyháza: Valdez, Fernandez, Franchesco G., Kalicsanin, Kalotai, Matics. Csere: Tóth F. (liberó), Villám L., Kotormán. Edző: Horváth András.

Horváth András: – Az első játszmában kicsit görcsösen, feszülten játszottunk, a másodikban a blokkunk a „helyére került”, onnantól kezdve végig irányítottuk a mérkőzést.

– KM –
hirdetés