Fatum-Nyíregyháza – A meccs utáni edzést sem nyűgként élték meg

Hollósy László elégedett a csapattal
Hollósy László elégedett a csapattal
Nyíregyháza – A címvédő Fatum-Nyíregyháza kedden tükörsima 3:0-ás győzelmet aratott a Budaörs elleni visszavágón, így kettős győzelemmel „besétált” a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.

– A legfontosabb az volt, hogy továbbjussunk, a másik célunk pedig, hogy kiszolgáljuk a közönséget – értékelt Hollósy László vezetőedző. – Nem szabad azt várni, hogy a közönség tüzeljen fel minket, nekünk is tenni kell érte. Próbáltunk látványosan játszani, úgy gondolom, sikerült is.

– Az ilyen meccseken nagyjából öt pontonként szabadna egyet kapni – folytatta a mester. – Ez könnyűnek hangzik, de ha ekkora különbség van két csapat között, nehéz koncentráltnak maradni. Pozitívum, hogy végig odafigyeltek a játékosok, komoly előrelépés, hogy kezdik megérteni, hogy nekik kell irányítani a mérkőzés alakulását.

A nyíregyháziak még a mérkőzés után is edzettek, hiszen amellett, hogy a szűk egy órás meccsel együtt megkapják a megfelelő napi terhelést, nem felejtette el az edzői stáb, hogy a Fatum vasárnap rangadót vív a Békéscsabával. Hollósy László elmondása szerint a lányok a mérkőzés utáni mozgást sem nyűgként élték meg, tudják, hogy fontos bajnoki előtt állnak.

MK


Varga Elizáék a Budaörs fölé emelkedtek
Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza a Budaörs elleni visszavágót is lesimázta. Olivéra Medics csak nyitott, nyitott és nyitott. A szerb játékos a Budaörs elleni Magyar Kupa-párharc visszavágóján a sorozatban szerzett ötödik hazai pont után már széles mosollyal az arcán sétált vissza egy újabb szerv...Sporthírek


hirdetés