Fatum-Nyíregyháza – A „nagy kék víz” után sem fürödnének be

Akt.:
Erdős Zsófiának (balról) és Sitkey Mariannak jól kell zárnia, ha sikeres akar lenni a nyíregyházi csapat
Erdős Zsófiának (balról) és Sitkey Mariannak jól kell zárnia, ha sikeres akar lenni a nyíregyházi csapat - © Fotó: Sipeki Péter
Nyíregyháza – A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata hétközben annak rendje és módja szerint kupamérkőzést nyert Keszthelyen.

A lelkes amatőrök elleni fellépés gyaníthatóan hamar a múlt homályába veszne, ha nem színezte volna röpke balatoni villámlátogatás. Márpedig a nyírségiek légiósai közül akadtak, akik először csodálkoztak rá a ,,nagy kék vízre”.

Nos, vasárnap már komoly galibára adna okot, ha ismét elkerekedne a szemük az álmélkodástól, mert annyi szent: Jászberényben jóval rázósabb kihívásnak kell megfelelni. A házigazda – akárcsak a vendégek – három eddigi összecsapásukból kettőt sikerrel tudtak le, tehát jó lesz vigyázni velük.

– Nagy tisztelettel fogadtak minket Keszthelyen, mivel az ellenfél nem szerepel egyetlen hivatalos bajnokságban sem, több játékosnak nagy élmény jelentett a mérkőzés, mi pedig megtiszteltük őket azzal, hogy teljes csapattal mentünk és komolyan vettük a feladat – tekintett némiképp vissza a szerdai túrára Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője. – Ezúttal nyilván fajsúlyosabb meccs következik, mert a Berény már az előző bajnoki kiírásban sem volt lebecsülendő csapat, azóta pedig még stabilabb csapat lett. A játékoskeret gerince maradt; különösen figyelnünk kell a tehetséges centerre, Pintér Andrea, emellett három légióssal rendelkeznek, köztük egy sok csatát megélt szerb feladóval, illetve bolgár ütőjátékossal. Tavaly nem egyszer sem tudtak legyőzni minket, természetes, hogy ezt jó szériát szeretnénk folytatni.

KM-KT
hirdetés