Fatum-Nyíregyháza: A nyitányon palotást járnak

Mint sokan mások a nyíregyházi csapatban, az argentin Josephina Fernandez is ezúttal debütál
Mint sokan mások a nyíregyházi csapatban, az argentin Josephina Fernandez is ezúttal debütál - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Fatum-Nyíregyháza vasárnap hazai mérkőzéssel kezdi az új bajnokságot.

Rekordhosszúságú, féléves szünet után megkezdi bajnoki menetelését a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata. A seregnyi új játékost bevető nyírségiek vasárnap (kezdés: 16 óra) a Palota elleni hazai mérkőzéssel mutatkoznak be a Continental Arénéban.

Csakis a győzelem

Ami azt illeti, a régen tapasztalt sikeres felkészülés megágyazhat a remélt eredményes szereplésnek. Persze mindez, mármint az edzőmeccseken aratott sorozatos győzelmek csak és kizárólag akkor érnek valamit, ha a tétmérkőzéseken hasonló módon domborít az együttes.

– Természetesen győzni szeretnénk – nyomatékosította Horváth András, a nyíregyháziak szintén ezúttal bemutatkozó szakvezetője. – Mindenképpen a lehető leggyorsabb játékot kívánjuk nyújtani, olyan szinten, amire jelenleg képesek vagyunk. Nem ismerjük az ellenfelet, ettől függetlenül kellő alázattal állunk a mérkőzéshez, egyben arra törekszünk, hogy kiszolgáljuk a közönséget.

Nos, egyelőre kérdéses, milyen összetételű együttest vethet be az edző a nyitófellépésen, a keret tagjai között ugyanis akadnak olyanok, akik betegséggel küszködnek.

– KM-KT –
hirdetés