Fatum-Nyíregyháza – A szavak helyett odateszik magukat

Akt.:
Fatum-Nyíregyháza vs. Vasas
Fatum-Nyíregyháza vs. Vasas - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Fatum–Nyíregyháza vendégeként a Vasas–Óbuda vizitál csütörtökön este a Continental Arénában.

Kettőből kettő, ami csütörtökön este remélhetőleg háromból három lesz. És jön a második Nyíregyháza–Vasas találkozó. Az elsőt a második vonalbeli férfi kosárlabdázók meccse jelentette, amelyet kedden a nyírségiek nyertek. A Fatum–Nyíregyháza extraligás női röplabdázói itthon és idegenben is diadalmaskodtak, csütörtökön este nyolctól pedig a Vasas Óbuda csapatát fogadják a Continental Arénában.

Ők is döntőszetteztek

A fővárosiak Szombathelyen szettvesztés nélkül nyertek, vasárnap viszont ugyanúgy ötszettes rangadót játszottak mint a nyíregyháziak. Ám amíg a mieink győztek Békéscsabán, a lengyel Jakub Gluszak irányította – és a soraiban az előző szezonban még nyíregyházén játszó Villám Lillát is tudó – Vasas kikapott a vendég újpestiektől.

Így aztán bizonyára győzelemre éhesen érdekeznek majd Nyíregyházára a hétközi bajnokira.

– Minden mérkőzés más és más, a Vasas az Újpest ellen bizonyította, hogy igenis számolni kell velük – kezdte érdeklődésünkre Hollósy László, a Fatum–Nyíregyháza vezetőedzője.

Feltérképezték egymást

– Most az Extraligában kevés olyan csapat van, amelyik nem okozhat problémát. Csütörtökön nagy csata várható, amelyre taktikailag komolyan fel kell készülnünk. Kielemeztük a Vasast, nyilván ők ugyanezt tették velünk. A mérkőzésen majd kiderül, hogy kinek sikerült jobban felkészülnie az ellenfélből. Nem akarunk hangzatosan nyilatkozni, minden mérkőzésen odatesszük magunkat, aztán majd meglátjuk, hogy mindez az eredményben hogyan csúcsosodik ki – így Hollósy László. ML

Röplabda

Női Extraliga, a forduló meccsei

Csütörtök

Fatum-Nyíregyháza–Vasas

Péntek

Újpest–Haladás

Jászberény-Békéscsaba

Az állás

1. Fatum–Nyíregyháza 2 2 – 6:2 5

2. Újpest 2 2 – 6:2 5

3. Vasas 2 1 1 5:3 4

4. Békéscsaba 3 1 2 5–7 4

5. Jászberény 2 1 1 3:3 3

6. Haladás 3 – 3 1:9 0
hirdetés