Nyíregyháza hírei

2013.11.22. 12:04

Egymillió forint jutott egy főre

Nyíregyháza - Őszi konferenciasorozatának nyíregyházi állomásához érkezett a Széchenyi Programiroda.

Nyíregyháza - Őszi konferenciasorozatának nyíregyházi állomásához érkezett a Széchenyi Programiroda.A helyi kis- és középvállalkozások képviselőinek jelenlétében megtartott fórumon dr. Vinnai Győző kormánymegbízott elmondta: a gazdaság olyan, mint egy evolúciós folyamat. – Ciklikus, van benne változás és az marad fenn, aki a leginkább fogékony erre a változásra – mondta, majd hozzátette: az elmúlt két évben a nyíregyházi iroda közel háromezer pályázatban működött közre, és 220 milliárd uniós forrást generáltak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

– Az elmúlt hét év alatt egymillió forint uniós forrás jutott egy főre a megyében – közölte a kormánybiztos, aki szerint alkalmazkodni kell a következő uniós költségvetési ciklus forrásainak elosztásakor az aktuális igényekhez, példaként említve az innováció területét.

Dr. Kovács Ferenc polgármester előadásában a megyeszékhelyen megvalósult és megvalósulás alatt álló uniós projektekről beszélt, amiről részletesebben lapunk november 23-i számában olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!