Fatum-Nyíregyháza – Az edző örök vesszőparipája

Ha Nelmaira Valdez lesújt, a Fatum már nem járhat rosszul a Vasas elleni párharc folytatásában
Ha Nelmaira Valdez lesújt, a Fatum már nem járhat rosszul a Vasas elleni párharc folytatásában - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Teher nélkül, csak a játékra szabad koncetrálnia a Fatumnak a Vasas elleni elődöntő második, hazai meccsén.


Spongyát a múltra! Fő a pozitív szemlélet. Megannyi balszerencsés Vasas elleni vereség után Horváth Andrásnak mélységesen igaza van, amikor csak a következő feladat izgatja. Márpedig a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatának ,,nyakán,, máris itt a következő lecke. A bajnoki elődöntő, egyik fél három győzelméig tartó párharc második, hazai fellépése pénteken (kezdés: 16.30), a Continental Arénában. A rend kedvéért: a fővárosiak kigyötörték a sikert az első, fővárosi összecsapáson, most lehet egyenlíteni!

– Mindannyian ezt szeretnénk, erre törekszünk – szolgált logikus válasszal Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője, aki persze sietve hozzátette: az ellenél helyett sokkal inkább, a saját feladatukra, főként a játékra igyekeznek koncentrálni. Ami a trénernek örök vesszőparipája. – Nem gondolom, hogy bármely csapat váratlan dolgokkal tudna kirukkolni az idény hajrájában, ugyanakkor természetese a megszokott módon, a lehető legjobban felkészülünk a mérkőzésre, elemezve az ellenfelet. Minden meccs után beszélünk a lányokkal, ebben sincs semmi extra, mondhatom, minden úgy működik, mint másakor. Egy mérkőzést játszottunk, nem érzem, hogy teher lenne rajtunk, annál is inkább, mert remélem, lesz még néhány találkozónk a Vasassal…

KM-KT
hirdetés