Fatum-Nyíregyháza – Bónusz csak a Nyíregyházának jár

Akt.:
Fatum-Nyíregyháza – Bónusz csak a Nyíregyházának jár
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Fatum másodszor sem adott esélyt a Haladásnak, kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé.


Röplabda. Noha a karácsony itt van a nyakunkon, a szombathelyiek hiába ácsingóztak ajándékra. Persze, a vasiak alighanem már azt is kellemes meglepetésként élték meg, hogy az Újpest kiejtésével a legjobb négy közé jutásért küzdhettek a női röplabda Magyar Kupában. A Fatum-Nyíregyháza azonban tett róla, hogy újabb bónuszról ne álmodjon a Haladás, már az első, idegenbeli összecsapásán gyakorlatilag lerendezte a párharcot. Két hete 3:0-ra nyertek a nyírségiek, miként a szerdai visszavágón is hasonló volt a koreográfia. Ismét biztosan kerekedett felül a Horváth-gárda, amely kettős győzelemmel lépett tovább.

KM-KT

Röplabda: Magyar Kupa, női

Fatum-Nyíregyháza–Szombathelyi Haladás 3:0 (15, 22, 10)

Continental Aréna, 200 néző, v.: Halász, Sík.

Nyíregyháza: Franchesco G. 3, Fernandez 13, Kalotai 10, Villám L. 10, Valdez 10, Kalicsanin 7. Csere: Tóth F. (liberó), Kundrák 2, Kotormán 1. Edző: Horváth András.

Haladás: Bagyinka 2, Rejlics 4, Kinser 6, Kalman 11, Pető T. 1, Paradzik 7. Csere: Zoltán A., Farkas B.(liberók), Dancsecs, Marton, Csóka. Edző: dr. Mucsi Péter.

Ász: 16–2. Rossz nyitás: 5–10.
Horváth András: – Örülök, hogy a kupaelődöntőbe jutottunk, teljesítve tervünket. Most egy kis pihenő következik, majd készülünk az igazán nagy feladatokra.

Dr. Mucsi Péter: – Gratulálok a Nyíregyházának, legfőképpen a mutatott hozzáállásért. Sajnos, mi gyáván álltunk a meccshez, ami meghatározta a végeredményt.

Továbbjutott: a Fatum-Nyíregyháza, kettős győzelemmel, 6–0-ás összesítéssel.Sporthírek


hirdetés