Fatum-Nyíregyháza – Így kell visszatérni!

Josefina Fernandez (jobbról) kiemelkedő teljesítménnyel tért vissza a Continental Arénába
Josefina Fernandez (jobbról) kiemelkedő teljesítménnyel tért vissza a Continental Arénába - © Fotó: Pusztai Sándor ​
Nyíregyháza – A sikeres világbajnoki selejtező után Josefina Fernandez a Kaposvár ellen is szárnyalt.


Röplabda. Tatjana Matic még labdához sem ért, már is kiérdemelte a tapsot. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli csapatának szerb játékosát szavazták meg a szurkolók az első hazai, jelesül Vasas elleni meccs legjobbjának. Mivel hagyományteremtő kezdeményezésről van szó, a következő választásra mások is benevezhettek a nyírségiek közül, elvégre a csütörtöki, Kaposvárral vívott összecsapáson többen nagyot domborítottak. Leginkább Josefina Fernandez, aki fél elteltével lépett ismét színre a Continental Arénában és mindjárt húsz pontot szorgoskodott össze, oroszlánrészt vállalva a somogyiak legyűrésében.

Villám Lilla lesújtott, a nyíregyházi csapat pedig felülmúlta a Kaposvárt
Nyíregyháza - Bár egy szett „elment”, a Fatum-Nyíregyháza győzelme nem forgott veszélyben. Horváth András nem beszélt a levegőbe. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatának „halálosan” komolyan vette a Kaposvár elleni meccset. Elvégre a somogyiak hét elején a Vasast is megizzasztották, ...

– Az előző évad végén jutott kis idő a pihenésre, majd megkezdődött a hosszú felkészülés a világbajnoki selejtezőre – mesélt a távol töltött hónapokról Josefina Fernandez, a nyíregyháziak argentin válogatott ütője. – Sikerrel jártunk, mert kvalifikáltuk magunkat a vb-re, ami után úgy voltunk vele: jaj de, jó, megcsináltuk. Fellélegeztünk, de nekem egyből az járt a fejemben, Magyarországon megkezdődött a bajnokság, nekem pedig dolgom van itt, hoznom kell magam minden mérkőzésen. Mondhatom, jó állapotban vagyok, annál is inkább, mert tudtam, azért szerződtem Nyíregyházára, hogy a legjobb tudásom szerint segítsem a csapatot. Élveztem a játékot a Kaposvár ellen és remélem, lesz ez még szebb is. Egyáltalán nem volt nehéz visszatérni, mivel szeretem a várost, az itteni embereket.

A Fatum számára lezárult a csoportkör első fele, amelyet négy győzelemmel és egy vereséggel (Vasas) teljesített. A folytatásban a „visszavágók” következnek, az első három helyezett együttes jut a felsőházba.

KM-KTTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés