Fatum-Nyíregyháza – Így volt szép a vége!

Bár Szombathelyi Szandra és a Fatum már nem tudott feljebb lépni, azért győzelemmel zárta az alapszakaszt
Bár Szombathelyi Szandra és a Fatum már nem tudott feljebb lépni, azért győzelemmel zárta az alapszakaszt - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Az Újpest lesz Fatum-Nyíregyháza ellenfele a bajnoki elődöntőbe jutásért kiírt párharcban.


Az alapszakasz zárófordulójában történtektől függetlenül leszögezhető: az utóbbi évek legjobb szereplését produkálta a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata. A nyírségiek utolsó fellépésükön a négy közé jutásért küzdő MTK otthonában mutatták meg magukat annak tudatában, hogy a harmadik helynél nem végezhetnek hátrébb, ugyanakkor győzelem, no meg a Vasas botlása esetén a második pozíciót is megcsíphették – volna. A feltételes mód indokolt, ugyanis az angyalföldi együttes felülmúlta az Újpestet, ennek következményeként a Fatum a soros meccs eredményétől függetlenül sem tudott feljebb kapaszkodni a táblázaton. Mindez nem hatott ki a vendégek teljesítményére, négy szettben diadalmaskodtak az MTK-val szemben.

A Fatum a bajnoki negyeddöntőben a hatodik pozícióban végzett Újpesttel találkozik. A párharc egyik fél két győzelméig tart.

KM

Röplabda: NB I, női

MTK-Fatum-Nyíregyháza 2:3 (21, -18, 15, -15, -13)

Szamos utca, 186 néző, v.: Jámbor T., Suba I.
Nyíregyháza: Genesis, Valdez, Villám L., Vacsi E., Szombathelyi Sz., Kalotai Zs. Csere: Isis, Tóth F. (liberók), Leidgeb N., Sitku T., Andrejkovics A., Kundrák. E. Edző: Horváth András.

Horváth András: – Hullámzó volt a játékunk, ettől függetlenül akadtak olyan teljesítmények, amelyek a mi javunkra döntötték el a mérkőzést.
hirdetés