Fatum-Nyíregyháza – Ismét lobogjon a tűz!

A nyíregyháziak a hazai meccsen felnőttek a feladathoz: nagy csatában, 3:2-re vesztettek a Csaba ellen
A nyíregyháziak a hazai meccsen felnőttek a feladathoz: nagy csatában, 3:2-re vesztettek a Csaba ellen - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Fatum szombaton a bajnoki címvédő Békéscsaba vendége lesz.


Röplabda. A Békéscsaba szerdán legyűrte a Vasast, így két legyet ütött egycsapásra. Egyfelől megszilárdította első pozícióját Extraligában, másfelől lefoglalt egy helyet a bajnoki elődöntőben. Mindez már csak azért is fontos tényező, mivel szombaton a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatának éppen a Viharsarokban lesz jelenése. A nyírségieket harmadikként jegyzik a tabellán, a második UTE-val (amelytől legutóbb ugyebár kikaptak…) szembeni ponthátrány miatt a képlet egyszerű: nagyot kell domborítani Csabán, de még ez is kevésnek bizonyulhat… A teljes igazsághoz tartozik, hogy a címvédő otthonában évek óta nem termet babér magyar együttesnek.

– Visszatérek ahhoz, amit korábban mondtam, az ellenféltől függetlenül rendezni kell a sorainkat a héten erre fektettük a fő hangsúlyt – közölte Horváth András, a nyíregyháziak edzője. – Emellett az erősségünket jelentő a játékelemeket súlykoltuk, amelyekkel mérkőzéseket tudtunk nyerni. Maximális akaratot szeretnék látni, és azt, hogy újra olyan tűzzel játszunk, ami jó néhány alkalommal sikerre vezetett már.

KTTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés