Fatum-Nyíregyháza – Lassan, de biztosan haladtak

Vacsi Evelin (fehér mezben) és a csapat teljesítette a hét végére rendelt küldetését
Vacsi Evelin (fehér mezben) és a csapat teljesítette a hét végére rendelt küldetését - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Vacsi Evelin és a Fatum-Nyíregyháza immár teljes erővel készül a Vasas elleni rangadóra.


Egy füst alatt – némi utazással megspékelve – rendezte le a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata a Budaörs ellen kiírt penzumot. A nyírségiek előbb bajnoki mérkőzésen, majd a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján kalapálták el a fővárosiakat, utóbbi sorozatban kettős győzelemmel meneteltek tovább. Az, persze már a hét vége előtt sejthető volt, Horváth András együttesének nem okozhat gondot a kétfrontos próbatétel, elvégre a felek között meglehetősen nagy különbség mutatkozik.

– A szombati meccs elején fejben nem voltunk ott, ez leginkább a nyitásfogadási hibákban jelentkezett – taglalta Vacsi Evelin, a Fatum-Nyíregyháza játékosa, aki immár teljes erővel melegíthet a csütörtökön esedékes, Vasas elleni hazai rangadóra. A 41-szeres válogatott center számára különösen pikáns lesz a találkozó, mivel a nyáron éppen a fővárosi együttestől távozott. – Lassan vettük fel a tempót, de a szoros első szett után megoldottuk a feladatot.
Vasárnap nagyon figyeltünk arra, hogy a kezdéssel ne legyen probléma, így is történt, amivel megkönnyítettük a saját dolgunkat. A Vasas? Várom a meccset, természetesen nyerni akarunk. Felkészülési tornán legyőztük őket, jól tudom, ez még nem garancia semmire, de a sikerélményből lehet építkezni.

KM-KT

Röplabda: NB I. női
A bajnokság állása:

1. Békéscsaba 6 mérkőzés/18 pont
2. Fatum-Nyíregyháza 7/18
3. Vasas 6/15
4. Jászberény 8/15
5. MTK 6/12
6. Újpest 6/10
7. Gödöllő 8/10
8. Kaposvár 8/7
9. TF-Budapest 7/3
10. Budaörs 6/3
11. Palota 6/0
hirdetés