Fatum-Nyíregyháza – Megint későn lesz vacsora

Nelmaria Valdez bombái szétzilálhatják a Vasas „falat”
Nelmaria Valdez bombái szétzilálhatják a Vasas „falat” - © Fotó: Pusztai Sándor ​
Nyíregyháza – Ismét a Vasassal játszik a Fatum, ami mindig kihívást jelent.


Röplabda. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata, miként a Vasas kiemelkedik a B csoportból. Ebben az égvilágon semmi meglepő nincs, mindkét együttes garantáltan tagja lesz a felsőházi csatározásnak (ahová mindkét csoportból az első három helyezett kvalifikálja magát). A nyírségiek egyetlen bajnoki fellépést buktak el ideáig – éppen az angyalföldiekkel szemben a Continental Arénában. A két és félórás csata „visszavágóját” rendezik szerdán a fővárosban és gyaníthatóan ezúttal is alaposan meggyötrik egymást a felek. Alighanem megint későn lesz vacsora…
– A Vasas ellen játszani, mindig kihívást jelent, legyen az bajnoki, Közép-európai Liga, vagy „csak” edzőmeccs – utalt Horváth András a nyíregyháziak szakvezetője arra, hogy a közelmúltban a nemzetközi porondon is összeakadt a két gárda. A zágrábi KEL találkozón speciel a Fatum kerekedett felül. – Természetesen ezúttal sincs másként, így a csapattól továbbra is azt a küzdőszellemet, lendületes teljesítményt várom, ami eddig is jellemzett minket. Nyilvánvaló, a legjobb eredmény elérésére törekszünk, de hozzáteszem, egy ilyen rangadón bármi előfordulhat.

KM-KT

Röplabda: NB I., női

A B csoport állása: 1. Vasas 16 pont (18:5), 2. Fatum-Nyíregyháza 16 (17:4), 3. Kaposvár 15, 4. MTK 10, 5. TFSE 2, 6. Palota 1.
Az első három helyezett a felsőházban, az utolsó három az alsóházban folytatja.Sporthírek


hirdetés