Fatum-Nyíregyháza – Oroszlánbarlang legyen az Aréna

Fatum-Nyíregyháza – Oroszlánbarlang legyen az Aréna
© Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – A Fatum-Nyíregyháza taktikai változtatásokkal szeretne kirukkolni a csabaiak ellen.

Röplabda. Az utolsó előadás második felvonásához érkezett a női röplabda élvonalában a Fatum-Nyíregyháza. A kupagyőztes együttes a finálé második megmérettetésén pénteken este (20 óra) a címvédő Békéscsabát fogadja.

Alaposan kielemezték

Miként arról beszámoltunk, a döntő csabai nyitányát a hazaiak nyerték 3:1-re és ezzel lépéselőnyhöz jutottak a három győzelemig tartó párviadalban. Nincs mese, pénteken le kell győzni a békésieket.

– Kielemeztük a csapattal az első mérkőzésen elkövetett hibákat , így bizonyos taktikai változtatásokkal fogunk kirukkolni – kezdte lapunk érdeklődésére Hollósy László, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzője. – A legfontosabb az, amit a csabai meccs után is mondtam: agresszívabban kell játszani. Úgy láttam, hogy a lányok ezt megértik.

Nem törték meg őket

-Pénteken mindenképpen úgy kell pályára lépni, hogy kiderüljön: mi győzni akarunk! Az ellenfelünk úgy fog érkezni, hogy nyer és az utolsó találkozót követően fiesztát akar csinálni. Ez fel kell hogy mérgesítse a játékosokat.

– Az ellenfél nehogy azt gondolja, hogy az első meccsen megtörtek bennünket és számukra ez már diadalmenet. Nekünk lesz még egy-két szavunk ehhez. Szerencsére a játékosokkal minden rendben van.

– Mindenképpen szükség van a közönségünk lelkes biztatására, szeretnének ha egy oroszlánbarlang lenne a Continental Aréna, és a nyíregyházi szurkolók igazi hangulatot tudunk teremteni – így Hollósy László.

A mester azt is elmondta, hogy pénteken délelőtt még elsz egy könnyű edzés, este aztán miden erővel azon lesz a csapat, hogy a párviadalban ismét hazai siker szülessen. Ebben valóban nagy segítséget adhat a szurkolók buzdítása.

ML
hirdetés