Fatum-Nyíregyháza – Szép győzelem, ami már járt a Fatumnak

Nyíregyháza – Előbb az UTE, majd a Békéscsaba ellen szenvedett egyaránt 3:2-es, több, mint balszerencsés vereséget a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata, így szinte már „járt” számára a győzelem – Jászberényben.

Persze, mint az már fényesen bebizonyosodott, az Extraligában semmit nem adnak könnyen. Amit a nyírségiek saját bőrükön tapasztaltak, éppen ezért vasárnap nem ismertek pardont, érvényesítették akaratukat és rendkívül fontos győzelmet arattak. Mert bár a második szett megnyerésével még egyenlített a házigazda, előtte és utána nem adott okot különösebb okot izgalomra a – a frissen szerződtetett cseh centert, Eva Rutarovát csereként bevető –látogató.

– KM –


Röplabda: Extraliga, női
4. forduló

Jászberény–Fatum-Nyíregyháza 1:3 (-16, 18, -22, -14)

Jászberény, 160 néző. V: Árpás, Mezőffy.

Nyíregyháza: G. Francesco, Kalicsanin, Matics, Kalotai, Váldez, Villám. Csere: Tóth F. (liberó), Kotormán, Inneh-Varga,Rutarová . Edző: Horváth András.

Horváth András: – Küzdelmes mérkőzés volt, a második szettben felpuhultnk egy kicsit, onnatól kezdve azt gondolom, kézben tarottuk az irányítást.További hírek a Sport kategóriából


hirdetés