Fatum-Nyíregyháza – Tatjana is marad, mint Fruzsi és Eliza

Tatjana Matics (szemben balra) és Tóth Fruzsina is marad a bajnoki ezüst­érmesnél
Tatjana Matics (szemben balra) és Tóth Fruzsina is marad a bajnoki ezüst­érmesnél - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Fatum-Nyíregyháza július végén kezdi el a felkészülést a következő szezonra.


Ugyan a teremröplabdában pihenő van, a kulisszák mögött nagy a munka. Így van ez a Fatum-Nyíregyháza csapatánál is. A kupagyőztes és bajnoki ezüstérmes csapat egyik nagy igazolását jelentették be a minap. Nem új játékosról van szó, hanem arról, hogy Tatjana Matics marad Nyíregyházán, a szerb szélső ütővel is megállapodott a nyíregyházi klubvezetés.

– Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült mindenben megegyeznünk. Az eltöltött egy év alatt megszerettem a várost, az itt élő embereket, a klubomat, ahol kiváló szakemberek állnak a csapat mögött. Azért döntöttem a hosszabbítás mellett, mert úgy érzem, hogy a nyíregyházi együttes a következő idényben még magasabb szintre léphet, ami megegyezik az elképzeléseimmel – nyilatkozta Tatjana Matics, aki tavaly mutatkozott be a Fatum-Nyíregyháza csapatában és hamar a szurkolók kedvence lett.

A CEV-kupában is

Az már korábban eldőlt, hogy Szombathelyi Szandra csak strandröpizik, Kalotai Zsófia tanulmányai miatt felhagy a röplabdával, Villám Lilla pedig a Vasasba igazolt. Kotormán Réka is távozik, ő az MTK-ban folyatja, Kundrák Eszter pedig Miskolcra térhet haza. Szerződést hosszabbított viszont a klub Tóth Fruzsinával. A tehetséges nyíregyházi nevelésű liberó remek teljesítményt nyújtott az elmúlt idényben. Ugyancsak marad a csapatnál Inneh-Varga Elizabet, a fiatal tehetséges játékos tavaly decemberben csatlakozott a nyíregyháziakhoz.

A játékosok július végén kezdik meg a felkészülést, a hazai bajnokság és kupa mellett a nemzetközi porondon csak a CEV-kupába nevezett az együttes.

MLSporthírek


hirdetés