Fatum-Nyíregyháza – Többen már most meggyőzték az edzőt

Hollósy László elégedett az eddigi munkával
Hollósy László elégedett az eddigi munkával - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Fatum-Nyíregyháza jól kezdte a felkészülési mérkőzések sorát.


A nyíregyháziak csütörtökön az MTK vendégei voltak, és noha az eredmény még nem sokat számít, jó leírni, simán nyertek.

– Messzemenő következtetéseket az első meccsből nem lehet levonni, a fő az volt, hogy megtörjük a monotonitást – értékelte a találkozót Hollósy László, a Fatum edzője. – Lassan egy hónapja dolgozunk, kiléphettünk kicsit a komfortzónánkból. Ebből a szempontból nagyon hasznos volt.

– Nem tudtunk teljes kerettel felállni, egy-két játékos kisebb sérüléssel bajlódik, de egyikőjüké sem súlyos, csupán elővigyázatosságból nem vetettük be őket – folytatta a szakember. – A többiekkel tudtuk csiszolni az eddig gyakoroltakat.

Hosszú út vár még rájuk

– A támadással elégedett lehetek, láttam biztató momentumokat. A védekezés nagyobb összeszokottságot igényel, ott még voltak problémák, de ez ilyenkor természetes.

Mint ismert, a nyáron több új röplabdázó érkezett a csapathoz, így az is külön feladat, hogy összeszokjon a gárda.

– Voltak olyan játékosok, akik már most bizonyították, hogy érdemes volt a csapathoz hívni őket. Nagyon sokat kell még dolgozni persze, rettentő hosszú út vár ránk – zárta szavait Hollósy László.

Jövő hétfőtől a Continental Arénában megvásárolhatóak a szezon bérletei. Újdonság, hogy idén féléves, valamint kombinált bérlet is vásárolható, ami a röplabdacsapat mérkőzései mellett a kosárlabdázók hazai mérkőzéseire is érvényes.

MKTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés