Fatum-Nyíregyháza – Tovább ütni a vasat

Villám Lilla vasárnap ismét „lesújtana” a Vasasra
Villám Lilla vasárnap ismét „lesújtana” a Vasasra - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Csütörtök után vasárnap is a Vasas lesz a Fatum ellenfele – ezúttal bajnoki mérkőzésen.

Amikor egy csapatban, jelesül a Fatum-Nyíregyházában, mindig akad olyan játékos, aki a „necces” pillanatokban bedob valami extrát – nem lehet baj. Így történt a Vasas elleni Magyar Kupa elődöntő első összecsapásán, midőn a nyírségiek soraiban rendre villant valaki. Az már csak a hab a tortán, hogy a légiósok mellett a magyar válogatott mag, a liberó Tóth Fruzsina, az ütőposzton villantó Villám Lilla, kiegészülve a center Kalotai Zsófiával, oroszlánrészt vállalt abból, hogy a hazaiak győzelemmel kezdték a párharcot. A 3:1-es siker ugyan még nem garancia a fináléba jutásra, mindenesetre nem kis esély adott erre.

Ugyanakkor máris itt a következő lecke. Naná, hogy megint a Vasassal szemben. A felek ugyanis vasárnap (kezdés: 17 óra) immár bajnoki csatát vívnak a Continental Arénában – az Extraliga második fordulójában.

– Szépen segítették egymást a lányok a kupameccsen, mindez valóban jó egyéni teljesítményekkel párosult – fejtegette Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Ugyanakkor mint minden mérkőzésből, ebből is lehet tanulni, plusz jelen esetben erőt meríteni. Elfeljeteni nem kell a történteket, az viszont biztos, vasárnap új, egészen más találkozó következik. Előröl kezdődik minden, most már csak erre a feladatra szabad koncentrálni, ütni tovább a vasat, tehát természetesen szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

Elvégre a Fatum győzelemmel, a Kaposvár legyűrésével nyitotta a felsőházi csatározást, miközben a Vasas otthon bukott el a Jászberénnyel szemben.

– KM-KT –
hirdetés