Fatum-Nyíregyháza: Új teremben, változatlan célokkal

Jazmine White-ék egy lépésre a legjobb négytől
Jazmine White-ék egy lépésre a legjobb négytől - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Fatum-Nyíregyháza a Magyar Kupa negyeddöntőjében lép pályára.

A nyíregyházi röplabdázók december 12-én 3:1-re diadalmaskodtak Kaposváron a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, a visszavágón pedig nem is lehet más a célja a címvédő együttesnek, mint hogy abszolválja a párharcot és négy közé jusson.

– Egyértelmű céllal lépünk pályára, megteszünk mindent, hogy kvalifikáljuk magunkat a következő körbe – mondta Hollósy László, a Fatum vezetőedzője. – Ugyanakkor, mint ahogy az első mérkőzésen is bebizonyosodott, nem egyszerű ellenfél a Kaposvár, jól felkészült csapatról van szó, de mi más célunk lehetne, mint a továbbjutás.

A somogyiakat valóban nem lehet lebecsülni, az NB I-et tizenkét győzelemmel, veretlenül vezetik. A mieinknél érdemes megemlíteni, nem sok idejük volt a héten pihenni, hiszen szerdán még Franciaországban játszottak nemzetközi kupameccset.

Külföldi út után

– Egy faktor játszhat közre, hogy mennyire leszünk fáradtak, de úgy gondolom ez midig agyban dől el – folytatta a nyíregyháziak mestere. – Ha a játékosok képesek ezt félretenni, akkor annak kell a szemünk előtt lebegnie, hogy van most egy cél, ami mindent felülír.

A lányok a Continental Aréna elfoglaltsága miatt ezúttal a Zrínyi Ilona-gimnázium Tiszavasvári úti csarnokában játszanak szombaton 18 órakor.

– MK –Sporthírek


hirdetés