Sport

2013.02.14. 12:58

A kupavisszavágóra hangolódnak Szatmárnémetiben

Egy után három jön. Szerdán este a bujtosi csarnokban edzőmeccsezett a hajdúnánásiakkal a Nyíregyháza–Nyír-Komplett NB I. B-és férfi kézilabda együttese.

Egy után három jön. Szerdán este a bujtosi csarnokban edzőmeccsezett a hajdúnánásiakkal a Nyíregyháza–Nyír-Komplett NB I. B-és férfi kézilabda együttese. A házigazdák végül 37–24–re (19–9) nyertek a hajdúságiak ellen, Erdős Zoltán 8, Varga László és Tarnavölgyi Gergely 7-7 gólt szerzett. Pénteken egy, szombaton pedig két meccs vár a csapatra egy szatmárnémeti tornán, ahol három román második vonalbeli csapat alkotja még a mezőnyt.

Pénteken a nagybányai HCM, szombaton délelőtt a nagyváradi, délután a szatmárnémeti együttes lesz az ellenfél. Bartha Dénes gárdája tartalékosan utazik a határon túlra, Erdős és Tarnavölgyi mellett hiányozni fog Braun Brúnó és a gyöngyösi trió, így elsősorban a juniorok kapnak majd lehetőséget. Számukra ez remek felkészülési lehetőség lesz a jövő szerdai, Gyöngyös elleni kupavisszavágóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!