A gyarmatiak nem a Gáti-tesók muzsikájára ropták

A gyarmatiak nem a Gáti-tesók muzsikájára ropták
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – “Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, félelmem be is igazolódott, de tettünk eleget érte.”

Nagyhalász-Csenger 2-1 (1-1)

Nagyhalász, 200 néző, v.: Gergely.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Tóth G. (Bognár), Barzó, Ladányi, Gégény (Barta Z.), Hajzer, Hudák (Reinaldo), Nagy N. (Kató), Varga D. (Mátrai). Játékosedző: Ludánszki István.

Csenger: Juhász – Pankotai, Stef, Orosz (Almási), Kövesligeti (Katona), Lengyel M. (Lázin), Pálfi, Balogh, Osváth (Mosdóczi), Gaál, Bodó (Császár). Edző: Csík Tibor. Gyenge színvonalú mérkőzésen mindkét csapat közel állt a három pont.

Gól: Nagy N., Ladányi. Illetve Bodó.

Ludánszki István: – Gratulálok a csapatnak azért, hogy egy gyenge meccsen nyeri tudtunk. Jobbulást kívánok az ellenfél ifijátékosának és köszönjük a szurkolást.

Csík Tibor: – Várjuk azt a napot, amikor felnövünk a megye elsőosztály színvonalára, legalábbis helyzet kihasználásban.

Kisvárda II-Nyírgyulaj 0-1 (0-0)

Kisvárda, 150 néző, v.: Kosztyu.

Kisvárda Master Good II: Cserepkó – Partsvaniia, Országos, Bálint (Szikszai), Kovácsréti, Khmil, Szőr, Avetisyan (Köblös), Berios, Karasiuk, Gyüre. Edző: Erős Gábor.

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula, Angyalos (Sárga Zs.), Buka (Tóth B.,), Orosz D., Kántor, Mezei, Nagy B. (Szabó Á.), Lovas, Erdei Z. (Oxi), Török I. (Fekete G.). Edző: Lukács Tibor.

Gól: Török. A nagy hazai mezőnyfölény helyzetekbe nem mutakozott meg, és érvényesült a futball törvényszerűsége…

Erős Gábor: – Hatalmas fölényben játszottunk, ám a focit gólra játsszák. A vendégek kétszer kerültek a kapunk elé, az egyik lehetőséget gólra váltották. Így nem marad más, mint gratuláljak a Gyulajnak.

Lukács Tibor: – Fegyelmezett taktikus játékunk megérdemelt jutalma a három pont.

Fehérgyarmat-Gyulaháza 5-2 (2-1)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Tordai.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Farkas S. (Mócsán), Orosz F., Veress, Barta (Mihalovics), Istenes (Szabó G.), Antal, Imre Zs. (Dascal), Szatke, Nagy Z. (Imre M.). Edző: Siti Ferenc.

Gyulaháza: Darvai – Gáti, Kovács E., Tóth F., Kovács B., Kozma M., Horváth M., Gáti, Lakatos T., Lévai. Edző: Bardi Gábor. A hazaik tartottak egy kicsit attól, hogy nehogy úgy kelljen táncolniuk, ahogy a roppant tehetséges mulatós zenész testvérpár, a Gáti-tesók muzsikál. Végül a hazai szurkolók számára csodás dallamként szólalt meg a mérkőzés végén Tordai spori sípja, mivel győztes találkozónak vetett véget. A szezonkezdet eddig nem alakul rosszul Fehérgyarmaton, egész tűrhető a csapat nézése, meg a járása.

Gól: Istenes 2 (egyet 11-esből),Veres, Barta, Imre M., illetve Bacsó 2. Kiállítás: Antal ( 83.). Ifi: 7-1.

Siti Ferenc: – Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, félelmem be is igazolódott, de tettünk eleget érte. Tizenöt perc jó játék elég volt ma, a játék képe alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között.

Bardi Gábor: – Kétszer álltunk fel a padlóról, kettő-kettő után meccslabdánk is volt, amit elhibáztunk. Mindkét csapat győzni akart ebből most a gyarmatiak jöttek ki jobbal. A mérkőzésen volt egy ember, akit a nagy meleg megzavart.Fehérgyarmat.
SZON.HU


hirdetés