A középmezőny elejét célozzák a fehérgyarmatiak

A Csenger elleni meccs előtt így köszöntötte nézőit a fehérgyarmati csapat
A Csenger elleni meccs előtt így köszöntötte nézőit a fehérgyarmati csapat - © Fotó: Bereczki zoltán
Fehérgyarmat – A Nagyhalász ellen kiszolgálták közönségüket; a Csenger elleni fiaskó még mindig fájó pont.


A szatmári alakulat az előző bajnokság félidejénél tizennyolc ponttal és negatív gólkülönbséggel kezdte meg a téli pihenőt, az idei őszi szezont két ponttal többel és pozitív gólkülönbséggel zárták.

– Az idei évnek úgy vágtunk neki, hogy az előző szezonhoz képest előrébb lépjünk és a középmezőny elejét célozzuk meg – kezdte az őszi szezon értékelését Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője.

Voltak szép sikereik is

Az első két fordulóban egyaránt döntetlent értünk el, köszönhettük ezt második félidei játékunknak, és ez bizakodásra adott okot. Aztán két győzelemmel megalapoztuk annak a lehetőségét, hogy tapadjunk az élbolyra. Később aztán, amikor léphettünk volna előre, nem tudtuk élni a lehetőségekkel, gondolok itt a Balkány, a Tarpa elleni mérkőzéseinkre, illetve az otthon elvesztett pontjainkra. Az egészet tetézte az utolsó Csenger elleni fiaskó, ami – nem lebecsülve a vendégek játékerejét –, bőven a kötelező győzelem kategória lett volna. De ne csak a negatívumokat emlegessem, voltak szép és értékes sikereink.

Döntetlen Irányban, győzelem Kisvárdán, a sor elejére mindenképpen a Nagyhalász elleni hazai győzelem kívánkozik. Nem is a gólarány miatt, hanem azért, mert egy kompakt játékot játszottunk, és ezt már megérdemelte a közönségünk. Tavaszra adott a feladat, a mostani pozíciónkat túl kell szárnyalnunk mind helyezésben, mind pontok és játék tekintetében. Nekem elegem van a langyos vízből, és amennyiben lehetőségem lesz rá, mindent el is fogok követni, hogy kilépjünk a középszerből – tekintett előre a fehérgyarmati szakvezető.

BB


Gyarmati mutatók

Őszi végeredmény

9. 15 5 5 5 28–27 20

Hazai pályán

8. 8 3 3 2 22–18 12

Vendégként

11. 7 2 2 3 6–9 8

Házi góllövőlista

5 gólos: Barta Ferenc, Istenes Erik, Nagy Zoltán Imre

4 gólos: Veress László

3 gólos: Dascal Lucian Gheorghe

2 gólos: Farkas Sándor

1 gólos: Imre Márk, Mócsán Erik, Orosz Flórián, Szatke Márk Zoltán.Fehérgyarmat.
SZON.HU


hirdetés