Árokba hajtott egy autó Biriben – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. augusztus 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Úttestre borult fa eltávolításához kérték a nyírbátori hivatásos tűzoltók segítségét szerdán hajnalban a Nyírgyulaj és az Ófehértó közötti úton. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel Fehérgyarmaton, a Móricz Zsigmond utcában. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsikat áramtalanították.

A száraz aljnövényzet gyulladt meg szerdán délelőtt Nagyar külterületén. A fehérgyarmati hivatásos és a tarpai önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Dombrád külterületén a kisvárdai hivatásos tűzoltóknak kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk, a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók, Olcsván, az Akácos utcában akadályozták meg a lángok továbbterjedését, míg Tiszabercelen, a Tisza utcában az ibrányi önkormányzati tűzoltóknak adott feladatot a szabadtéri tűz oltása. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán este Biriben, a Főút kivezető szakaszán. A balesetben hárman sérültek meg. A szakolyi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Fehérgyarmat.
SZON.HU


hirdetés