Autó lángolt Fülesden – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ötszáz négyzetméter területen a száraz aljnövényzet kapott lángra hétfőn délelőtt Tunyogmatolcson, a Zrínyi utca mögötti területen, a vasútállomás közelében. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Teljes terjedelmében égett egy benzinüzemű személygépkocsi hétfőn délután Fülesden, a Fő utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Szintén kigyulladt egy személygépkocsi hétfőn este Nyíregyháza és Napkor között. A nyíregyházi hivatásos és a napkori önkéntes tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Megdőlt egy lakatlan házzal egybeépített vályogfalazatú melléképület egyik oldalfala hétfőn délben Nyíregyházán, a Hímes utcában, ahol veszélyeztette az arra közlekedőket. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a területet lezárták és biztosították a helyszínt az önkormányzat építésügyi hatósági munkatársának a kiérkezéséig, akik a további intézkedést megteszik. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Fehérgyarmat.
SZON.HU


hirdetés