Igazoltatás közben derült ki, hogy lopott biciklit tolt a nagyecsedi férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. július 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták S. E. 22 éves nyíregyházi lakost 2017. július 7-én. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai Tiszavasvári külterületén vontak intézkedés alá egy gépkocsival közlekedő 26 éves férfit 2017. július 7-én. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy az érpataki férfit a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 31 éves budapesti férfi ellen. A rendőrök 2017. július 7-én 19 óra körül vonták intézkedés alá a két kerékpárt toló férfit Nagyecsed belterületén. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi az egyik nála lévő kerékpárt egy helyi vegyesbolt mellől tulajdonította el. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. Ernő 28 éves csaholci lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi Fehérgyarmaton eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott motoros kerékpárt 2017. július 7-én. A rendőrök a férfit rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták, a kerékpárt sértetlen állapotban lefoglalták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Fehérgyarmat.
SZON.HU


hirdetés