Videó: Opitz Barbi újabb dallal hódítja meg az internetet

Videó: Opitz Barbi újabb dallal hódítja meg az internetet
© Forrás: YouTube
Budapest, Sonkád – Az X-Faktor 2016-os győztese legutóbb Burai Krisztiánnal készült számával tarolt a legnépszerűbb videómegosztón, most újra egyedül énekel, és varázsolja el az embereket.

Opitz Barbi dalaiért rajonganak, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy két száma is bekerült 2018 tíz legnézettebb magyar zenei videója közé. Legújabb, Túlélem című száma pedig egy hét alatt egymillió megtekintésnél jár.

Forrás: YouTube/GoldRecord Hungary


Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, elkezdtek szállingózni a különböző év végi listák; a legnagyobb videómegosztó, a YouTube is közzétette a legnézettebb tartalmakat. 2018 tíz legnézettebb magyar zenei videója közül három is Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéhez köthető. A nyíre...
Verhetetlen páros
Sonkád - Opitz Barbi és Burai Krisztián nem tud hibázni: a Sajnálom… a legfelkapottabb videók között. Szűk két hete debütált a Youtube-on Opitz Barbi és Burai Krisztián új klipje, a Sajnálom…, s néhány óra alatt a legfelkapottabb videó lett az oldalon. Több mint másfél millió megtekintést produkált...Fehérgyarmat.
SZON.HU


hirdetés