Fejlődés és jövőkép

Az új dolgozókat képzett mesterek tanítják be
Az új dolgozókat képzett mesterek tanítják be - © Fotó: Stadler
Nyíregyháza – A hegesztők világszínvonalú, speciális tudásra tehetnek szert a Stadlernél.

– A hazai és a nemzetközi vonatgyártás szereplőjeként elérkezettnek láttuk az időt, hogy Szolnokhoz képest távolabbi régiók potenciális munkavállalói számára is bemutatkozzunk – válaszolt azon kérdésünkre Sirkó Alice, hogy miért vesznek részt lapunk március 22-ei állásbörzéjén, melyet a Continental Arénában rendezünk meg.

Kedvet csinálni

– Célunk az, hogy azok számára, akik nyitottak egy jelentősebb váltásra, kedvet csináljunk ahhoz, hogy a Stadler Szolnok Kft-nél folytassák pályafutásukat. Ezzel nem csak folyamatos szakmai fejlődéshez és biztos jövőképhez juthatnak a minket választó munkavállalók: világszínvonalú high-tech termékeink hegesztése olyan különleges technológiát igényel, amely a Stadler megjelenése előtt nem volt honos Magyarországon, így hegesztő munkatársaink egy teljesen egyedülálló, speciális tudásra tehetnek szert. Aki nálunk dolgozik, az a hazai vasúti járműgyártás fejlesztésének aktív és értékteremtő résztvevőjévé válik. Az új dolgozóinkat képzett és elhivatott hegesztőmesterek és mentorok tanítják be, továbbá versenyképes juttatási csomaggal támogatjuk alkalmazottainkat, valamint ingyenes szálláslehetőséget is biztosítunk a számukra. – S hogy mit várnak a rendezvénytől? Erre a cég HR vezetője így felelt. – Bízunk abban, hogy a standunkat felkereső látogatók között több olyan érdeklődővel is találkozunk, akik a kiválasztási folyamatainkba rögtön be szeretnének kapcsolódni. Arra számítunk, hogy számos olyan jelölttel találkozhatunk, akik rövidesen személyesen is ellátogatnak hozzánk, és a sikeres pályázat eredményeként folyamatosan fejlődni és tanulni akaró, a munkájukra büszke munkatársként erősítik hosszú távon a Stadler csapatát – fogalmazott Sirkó Alice, majd hozzátette: aktívan dolgoznak az üzleti tervek megvalósításához szükséges humán erőforrás mennyiségi és minőségi biztosításán. Jelenleg 410 munkatársuk van, és az idén mintegy 50 új munkavállalót szeretnének meghívni a Stadler csapatába, 2019-ben pedig további létszámfejlesztést terveznek.

KM

Tények, adatok

A Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó Kft. a 75 éves múlttal rendelkező svájci központú Stadler Rail Csoport tagja. A csoport – amely mintegy 7500 alkalmazottat foglalkoztat világszerte – gyártó- és karbantartó tevékenységével több kontinensen és 18 országban van jelen. A cégcsoport hazánkban 3 céggel képviselteti magát: Budapesten található a társaság vezérképviselete, amely a csoport magyarországi központjaként értékesítési, marketing, kommunikációs és PR feladatokat lát el. 2009-ben kezdte el tevékenységét Pusztaszabolcson a karbantartó központ, mely a Magyarországon értékesített járművek szervizelését látja el. Szolnoki gyárukban, a Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó Kft.-nél pedig alumínium kocsiszekrényeket gyártanak.
hirdetés