Feketelaki tánccal készül a nagyecsedi-dombrádi duó

Bulyáki Anett és Oszlánszki Patrik
Bulyáki Anett és Oszlánszki Patrik - © Fotó: mediaklikk.hu
Nagyecsed, Dombrád – A Fölszállott a páva középdöntőjére készül a nagyecsedi, dombrádi néptáncos duó.


Szűkül a kör, a négy elődöntő után a két középdöntő mezőnyéből alakul ki a Fölszállott a páva televíziós népzenei és néptáncos tehetségkutató fináléja. Szabolcs-Szatmár-Bereget a nagyecsedi Bulyáki Anett, valamint a dombrádi Oszlánszki Patrik képviselik a táncos szólisták és táncospárok kategóriájában.

Pénteken a Duna Televízió nyilvánossága előtt lépnek fel.
– Feketelaki tánccal készülünk. Öt tánc közül választotta ki a zsűri a produkciót, ami kihívást jelentett számunkra – említette megkeresésünkre Bulyáki Anett. A Free Dance Alapfokú Művészeti Iskola próbatermében gyakoroltak Oszlánszki Patrikkal, felkészítőjük Andóné Kujbus Nóra volt.

Az egyetlen pár

A zsűri elnöke Sebő Ferenc Kossuth-díjas zenész, a Nemzet Művésze, rajta kívül Sebestyén Márta Kossuth-díjas énekes, Agócs Gergely néprajzkutató, népzenész, a Hagyományok Háza tudományos munkatársa, Diószegi László történész, koreográfus, a Martin György Néptáncszövetség elnöke, illetve Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészeti vezetője értékel.

– Pénteken a kategóriánkban csak mi leszünk pár, mellettünk három szólista próbál szerencsét. Kiváncsian várjuk a középdöntőt.

LTL


Bulyáki Anett és Oszlánszki Patrik
Nyíregyháza - Véget ért a Fölszállott a páva - A Döntők Döntője elődöntője. A Fölszállott a páva televíziós népzenei és néptáncos tehetségkutatójának azért különleges az idei évada, A Döntők Döntője, mert a versenyzőket kiválasztották. Az előző esztendők legjobbjai próbálhatnak szerencsét a Duna ...
hirdetés