Feladta magát a VIII. kerületi dohánybolt kirablója

Feladta magát a VIII. kerületi dohánybolt kirablója
Feladta magát a VIII. kerületi dohánybolt kirablója - © Budapest, 2016. május 26. Rendõrök a fõváros VIII. kerületében, a Blaha Lujza térnél, ahol egy férfi fegyverrel, vagy annak utánzatával kirabolt egy dohányboltot 2016. május 26-án. Az elkövetõ fél órával késõbb feladta magát Zuglóban. A rendõrök J. Sándornál megtalálták az eltulajdonított készpénzt és egy játék pisztolyt. MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Fél órával egy VIII. kerületi dohánybolt kirablása után feladta magát az elkövető Zuglóban csütörtökön – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

A férfi a dohányboltban fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette az eladót, és a bevétel átadására szólította fel. Miután valamennyi készpénzt magához vett, elmenekült a helyszínről.

Fél órával később viszont odament a Thököly út és a Laky Adolf utca kereszteződésénél más ügyben intézkedő rendőrhöz, és elmondta neki, hogy elkövetett egy rablást.

A rendőrök J. Sándornál megtalálták az eltulajdonított készpénzt és egy játék pisztolyt, a 38 éves férfit a előállították.

– MTI –
hirdetés