Felajánlanád a szerveid?

Felajánlanád a szerveid?
Nyíregyháza – Szabó Gábor idősebb korában szívesen felajánlaná szerveit. – Ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy szerveimmel segíthetnék másokon, szívesen megtenném – adta tudtul.

Horváth Döme szerint a szerv­átültetés remek lehetőség a rászoruló, súlyos betegeknek. – Ha valami rossz történne velem és csak ezen az egy módon gyógyulhatnék meg, én is örömmel venném a segítséget – nyilatkozta.

Horváth Döme

Nagy Melitta egészségügyi szakmát tanul. – Azt gondolom, hogy aki tud, annak segítenie kell. Én is felajánlanám szerveimet, ha a szükség megkövetelné, hogy ezáltal esélyt adhassak másoknak a teljes életre – mondta kérdésünkre válaszolva a ramocsaházi lány.

Nagy Melitta

Nagy László szívesen segítene másokon. – Ha ezzel a beavatkozással megmenthetném az egyik hozzátartozóm életét, bátran tenném meg – tette hozzá. Fekete Eszter tart az orvosi beavatkozásoktól. – Már a szimpla vérvételtől is borzongok, azonban ez nem tartana vissza a segítségnyújtástól – árulta el érdeklődésünkre.

Nagy László

Szabó Lívia szívesen lenne szervdonor. – Úgy tudom, nagyon sok beteg emberen segített már ez a fajta műtéti beavatkozás, s magam is támogatom. Fordított esetben én is örülnék egy életet mentő szervnek – közölte.

Szabó Lívia

KM-OR
hirdetés