szon-sportoldal

2013.03.20. 11:06

Válogatottak is jönnek a bátoriakhoz

Nyírbátor - Csütörtökön a Celldömölk, szombaton a Budaörs elleni meccsét pótolja az extraligás férfi asztalitenisz-csapat.

Nyírbátor - Csütörtökön a Celldömölk, szombaton a Budaörs elleni meccsét pótolja az extraligás férfi asztalitenisz-csapat.

Miután a hóhelyzet miatt valamennyi múlt heti meccset lefújták az asztalitenisz-csapatbajnokságokban, az eredetileg duplázó extraligás Nyírbátori ASE-nak van mit bepótolnia. Az élvonal újonca ezen a héten játssza le az elhalasztott hazai mérkőzéseit: csütörtökön 16.30-tól a Celldömölk, szombaton 11 órától a Budaörs lesz a vendég a Győrfi Tibor-edzésközpontban.

Az erőviszonyok semmit sem változtak az utóbbi napokban, vagyis amit a múlt héten írtunk, az még mindig állja a helyét: a listavezető vasiak ellen majdhogynem minden megnyert mérkőzés bravúrnak számít majd, a budaörsiekkel szemben viszont már lehet keresnivalója a bátori legénységnek. Ezzel együtt mindkét találkozó csemegének ígérkezik, hiszen a két rivális soraiban három válogatott játékos is szerephez jut: a celldömölkiekkel Fazekas Péter és Nagy Krisztián (valamint az ifjúságikorú, de ott ragyogó eredményekkel rendelkező Szita Márton), a budaörsiekkel a pekingi olimpiát is megjárt Jakab János érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!