Felborult az ittas motoros Penészlek és Nyírbéltek között – Balesetek az elmúlt 24 órából

Nyíregyháza, Penészlek – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Nyíregyháza Rákóczi utcán közlekedett személygépkocsival 2017. augusztus 21-én 6 óra 30 perc körül egy 67 éves helyi nő. Haladása során a Rákóczi utca és az Új utca kereszteződésénél balra kanyarodása közben nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy vele szemben segédmotoros kerékpárral közlekedő 60 éves nyíregyházi férfinak, akivel összeütköztek. A baleset következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A 4906-os számú úton közlekedett Penészlek irányából Nyírbéltek felé segédmotoros kerékpárral egy 21 éves penészleki férfi. Haladása során a sofőr egy jobbra ívelő útkanyarulatban lehaladt a jobb oldali útpadkára, majd onnan vissza az úttestre, ahol járművével felborult és súlyos sérülést szenvedett. A baleset bekövetkezésében szerepet játszhatott, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés