Felborult egy tejport szállító román kamion az M3-ason

Akt.:
Felborult egy tejport szállító román kamion az M3-ason
© Fotók: Pusztai Sándor / katasztrófavédelem
Nyíregyháza, Nagykálló – Felborult egy teherautó szombat délután az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 245-ös kilométernél. A balesethez Nyíregyházáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg – tudatta a katasztróvavédelem.

A helyszíni információ szerint az áruval rakott teherjármű a Vásárosnamény felé tartó oldalban eddig tisztázatlan okból nekiment a leálló sávban a szalagkorlátnak, majd onnan irányt váltva a belső oldalon a két oldalt elválasztó szalagkorlátnak ütközött, majd felborult. A karambol műszaki mentésének végéig a forgalmat a leállósávba terelve tudták fenntartani.

A katasztrófavédelem közleménye:

A szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy zsákos tejport szállító nyergesvontató szombat délután az M3-as autópályán, a 245-ös kilométernél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Nagykálló közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, a rakomány lepakolásában segítettek, majd a tűzoltódaru és kamionmentő segítségével a nyergesvontatót kerekeire visszaállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Korábban írtuk:

A rendőrség közleménye

A leállósávon jelenleg halad a forgalom, de a baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére teljes pályás útlezárásra számíthatnak az arra közlekedők.
Egy román honosságú kamion ütközött a szalagkorlátnak, majd felborult az M3-as autópálya jobb pályatest 245. kilométerében 2017. március 25-én 14 óra 10 perc körül. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A leállósávon jelenleg halad a forgalom, de a baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére teljes pályás útlezárásra számíthatnak az arra közlekedők.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , , ,hirdetés