Felborult kamion zárta el az autópályát

Akt.:
Felborult kamion zárta el az autópályát
© Fotó: katasztrófavédelem
Kántorjánosi – Eddig tisztázatlan körülmények között borult fel egy román kamion az M3-as autópálya 263. kilométerében, a Kántorjánosi pihenőhelynél 2018. május 14-én 5 óra 30 perc körül. Az elsődleges adatok szerint a baleset következében személyi sérülés nem történt.

A rendőrök teljes pályás útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését és a műszaki mentést. Kérjük a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek – jelezte a rendőrség.

img_7009


A katasztrófavédelem közleménye:

A szalagkorlátot átszakította és az oldalára borult egy bútorokat szállító kamion hétfőn reggel az M3-as autópályán, a 263-as kilométernél, Kántorjánosi közelében, a Budapest felé vezető oldalon. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, az üzemanyagfolyást megszüntették, a forgalom terelés miatt a szalagkorlátot roncsvágó segítségével átvágták. A szállítmány lepakolását követően pedig tűzoltódaru segítségével, csörlőzve kerekeire visszaállították. A balesetben a jármű vezetője könnyebben sérült.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés