Felcsaptak a lángok az Ungvár sétányon egy tízemeletes panelház alatt – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Felcsaptak a lángok az Ungvár sétányon egy tízemeletes panelház alatt – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. május 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kozmetikai üzletben újságpapír égett, valamint a gőzölő is füstölt hétfő délelőtt Nyíregyházán, az Ungvár sétányon, egy tízemeletes panelház alatt. A város hivatásos tűzoltói akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd a füsttel telítődött helyiséget nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Száz méter hosszan gyulladt meg a száraz aljnövényzet Kemecsén, a Szent István utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Százötven fogyasztó maradt átmenetileg áram nélkül, amikor hétfő délután nyárfa szakadt a villanyvezetékre Besenyődön, a Kossuth utcában. A leszakadt vezetéktől az alatta lévő nád is begyulladt mintegy hatszáz négyzetméteren. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat és biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés