Felcsúti üzenet: Szabolcs visszavárja a kisvonatot

Akt.:
Felcsúti üzenet: Szabolcs visszavárja a kisvonatot
© Fotók: tudósítónktól
Nyíregyháza, Felcsút – Szabolcs visszavárja a kisvonatot – legalábbis azon feliratok tanúsága szerint, amelyek Felcsúton jelentek meg október 23-ára virradó éjjel.


Információink szerint a Vál-Völgyi Kisvasút egyik személykocsiján és a peron betonján jelentek meg a “Szabolcs visszavár” feliratok, amelyeket a dolgozók a 10 órás vonat indulása előtt vettek észre. A kocsiról még az indulás előtt lemosták a festéket és értesítették a rendőrséget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A tettesek nem érték be ennyivel: a felcsúti Puskás Akadémia állomástábláján a Sóstógyógyfürdő, az Alcsúti Arborétum tábláján pedig a Nagyhalászi Kendergyár feliratot láthatták, akik a Vál-Völgyi Kisvasúton – a Nyírvidéki Kisvasút egykori járművein – vonatoztak október 23-án.

A kérdéses esettel összefüggésben a Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. További tájékoztatást a nyomozás érdekeire tekintettel nem kívánunk adni – válaszolta a Szabolcs Online érdeklődésére a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
hirdetés